Side Property Real Estate Construction

English German Netherland

Wonen in Side

SideSide is een prachtig dorpje gelegen aan de kust van de Middellandse Zee. Side is gesitueerd tussen de Turkse Rivièra Antalya en Alanya, nabij Manavgat. Side was vroeger in handen van het Romeinse Rijk, vandaar dat vandaag de dag er er nog veel oude ruines en historische bezienswaardigheden zijn die tevens kenmerkend zijn voor de stad. Zelfs de oude amfitheater bevindt zich nog in zeer goede staat. In het amfitheater worden derhalve nu nog steeds optredens en concerten gegeven. In september is er een jaarlijks terugkerend muziekfestival.
SideMaak een wandeling langs een van de belangrijkste straten van Side, deze zullen u brengen naar de mooie haven met vele Turkse restaurants, en heeft u gelijk een prachtig zicht op de baai. Naast de haven hebben we de beroemde Apollo Tempel. Bij een wandeling door de zijstraten vindt u veel oude Turkse huizen, die soms als pension gebruikt worden. Side heeft zowel luxehotels als pensions. Side biedt vele activiteiten, zoals duiken, quad biking, paardrijden, raften, zeilen, jeep safari's e.d. In de winter kan men in het prachtige Taurus gebergte gaan skiën.
Side is zeer gemakkelijk te bereiken, ook voor buitenlanders die hier woonachtig zijn. Er zijn verschillende vliegtuigmaatschappijen die chartervluchten aanbieden tegen betaalbare prijzen.
SideAls u van plan bent een woning of appartement in Turkije te kopen dan kunt u het beste voor de mooie Turkse badplaats Side kiezen. De meest favoriete souvenirs zijn zilver en goud, maar ook tapijten, leer, koper, brons en ambachten. De beroemde Turkse meerschuim pijpen en onyx houtsnijwerkekn zijn ook zeer populair. De kosten van levensonderhoud zijn betaalbaar. Zoals u kunt zien, is Side de ideale plaats als investering voor de aankoop van een woning.

AİRLİNE 1AİRLİNE 2AİRLİNE 3AİRLİNE 4AİRLİNE 5AİRLİNE 6AİRLİNE 7AİRLİNE 8AİRLİNE 9

web tasarım