Side Property Real Estate Construction

English German Netherland

Stranden van Side

Stranden van Side
Side BeachSide heeft prachtige zandstranden. Deze liggen aan beide kanten van het schiereiland - voor zover het oog kan zien. Deze unieke stranden zijn allemaal op korte loopafstand. Ze bevinden zich aan de achterkant van de oude stad.

Aan de westelijke zijde richting Antalya bevinden zich belangrijke hotels.In die streek vindt u de privestranden van de hotels, alle faciliteiten zoals, ligbedden, parasols e.d. zijn bestemt voor de hotelgasten.

Desondanks het privetstranden zijn mag iedereen ze betreden om te joggen, wandelen of te ontspannen.Op sommige stranden kunt u een ligstoel en parasol huren tegen een zachte prijs. U kunt er ook hapjes en drankjes kopen.Zelfs tot laat in de avond maken mensen gezellige wandelingen op het strand.

Side Beach

Het strand en de zee zijn zeer rustig, kalm en veilig, ideaal voor gezinnen met jonge kinderen.Het strand aan de oostelijke kant van het schiereiland richting Alanya is iets moeilijker te bereiken en is dus niet zo druk bezocht als aan de westelijke kant. Vanuit de oude stad kunt u de stranden bereiken. Het parcours leidt u door een schilderachtig decor naar de ruïnes van Side

U kunt gebruik maken van de bus. Verschillende strandbars bieden een gratis' pick-up service en retour. Vanaf 11:00 rijdt de bus naar de stranden. Ook vanuit de omgeving van onze projecten vertrekken busjes. Gewoon vragen naar 'Free Beach Service'. Je kan de gehele dag op het strand verblijven.

web tasarım