Side Property Real Estate Construction

English German Netherland

Sport - Activiteiten

Onbeperkt genieten van waterfun begint in dit geweldige Aquapark!Het pretpark biedt volop gespreksstof aan alle bezoekers, waaronder gezinnen en kinderen in alle leeftijden.Een dagje Aquapark zal u een extra onvergetelijke dag van uw vakantie bezorgen!Met 40.000 m2 aan oppervlakte, biedt het Aquapark u 12 verschillende glijbanen,diverse kinderbaden, basins voor spellen, een wild river, fastfood, pool-bar, aquabar,restaurant terras van onvergelijkbare afmeting, winkelcentrum met voldoende gratis parkeermogelijkheden en het grote voordeel van het zuivere water van de Mediterane Zee.

De dagtrip start 's ochtends om 9 uur als we u ophalen bij uw hotel/verblijfen eindigt bij uw hotel, waar u omstreeks 17.00 uur zult terugkeren.

Inclusief:

  • Ophaal en terugbrengservice vanaf uw hotel/verblijf;
  • Entree kaartjes voor het Aquapark;
  • Alle bijbehorende Tax en servicekosten;
  • Entree kaartjes voor het Waterpark
  • 100 % tevredenheidsgarantie

Green Canyon:

Green CanyonEen Volledig dagje uit vol avontuur in het hart van de natuur, u bezoekt het stuwmeer van Manavgat en haar ongerepte omgeving. Bij deze excursie zit een boottocht over het meer en lunch inbegrepen.

Hamam:

Hamam

Alle grote beschavingen hadden een eigen badcultuur. Neem bijvoorbeeld de romeinen, zij ontdekten reeds in een vroeg stadium de helende werking van warm waterbronnen. De Turken hebben de Hamam, als erfenis van het vroegere Ottomaanse rijk, een badritueel waarbij u geheel zal ontspannen, uw huid een peeling ondergaat en waar u als herboren uit zult komen. U kunt de Hamam boeken op ieder gewenst moment van de dag.

Rafting

Rafting:

Een sportieve uitdagende excursie speciaal voor de ondernemende vakantieganger.Antalya biedt naast zon zee en strand een tal van spannende excursies waaronder raften op de Köprücay Rivier. Door onze gekwalificeerde begeleiding is deze excursie voor iedereen toegankelijk.

Safari Tour Quad/ATV:

Safari Tour 2 - TruckDeze Quad safari is met name erg populair bij de wat oudere jeugd.De safari duurt ongeveer 3 uur en zal u leiden door het prachtige landschap van Turkije.Informeert u bij onze medewerkers naar deze safari, deze is dagelijks te boeken bij onze reisorganisatie.

Safari Tour 2 - Truck:

Een avontuurlijke tocht door de bergen. U vertrekt met meerdere jeeps in konvooi.
De Jeep Safari is op aanvraag, en een lunch is bij deze excursie inbegrepen.

Dit is slechts een greep van de door ons aangeboden excursies, meer dagtrips vindt u ook onder de button van keskin tours. onze medewerkers kunnen u ook speciaal op maat gemaakte excursies aanbieden,
vraagt u vrijblijvend naar onze mogelijkheden!

CherokeeDivingDolphin ShowHorse Riding
Jeep SafariParasailingTrekkingTrekking
web tasarım