Side Property Real Estate Construction

English German Netherland

Side - Turkije

SideSide Turkije is een van de bekendste klassieke locaties in Turkije.Side wiens naam betekent granaatappel, is een van de beroemdste oude steden van Turkije . Side was de meest belangrijke plaats in Pamphylia, aan de Middellandse Zee richting het Taurus gebergte. Side is een plaats gelegen aan de zuidkust van Turkije, nabij de stad Manavgat op 60 km van Antalya.

De Tempel van Apollo in Side was een van de belangrijkste handerscentra van die tijd. Antique - Side is gelegen op een klein schiereiland, ongeveer 1 km lang en 400 meter breed en is een van de meest aantrekkelijke en populaire vakantieoorden aan de Middellandse Zee. Haar geschiedenis gaat duizenden

Alanya

jaren terug. De stad wordt omringd door indrukwekkende ruïnes, met inbegrip van de tempel van Apollo en het goed bewaarde Romeinse amfitheater, waar nu nog steeds culturele activiteiten plaatsvinden.

De strenge bouwregels van de stad zorgen ervoor dat de oude stad zijn charmes en karakter zal behoud enEen wandeling door het voetgangersgebied neemt u mee naar een haven met boten en diverse restaurants en langs bars waar u op een gezellig terrasje kunt genieten van een ontspannende zonsondergang .De zandstranden van Side behoren tot de beste van de gehele Turkse Riviera.

Side İn Mythology

Side is gelegen in het midden van een prachtige en gevarieerde regio, gelegen tussen de Middellandse Zee en het Taurus gebergte. De ongerepte natuur van het Sorgun bos ten oosten van het dorp biedt voldoende mogelijkheiden voor mooie wandelingen.Het nabij gelegen Aspendos heeft een fantastisch oud Romeinse theater, waarnaast het jaarlijkse festival ook nog adembenemende opera, ballet en muziek plaatsvinden.

De watervallen in Manavgat is een andere lokale attractie, met kleine boten kunt u op de Manavgat rivier naar de watervallen varen.

Waarom Side? Waarom Turkije?

  • Side is ideaal voor het hele gezin, met uitstekende stranden, restaurants en andere faciliteiten.
  • Reistijd Antalya (Luchthaven) - Side: 45-minuten "De nieuwe golfbanen van Belek zijn vlakbij.
  • In de omgeving van Side kan men raften, wandelen, paardrijden en nog worden u nog vele andere sport en ontspannings activiteiten aangeboden." In Side kan men het hele jaar door shoppen in de lokale winkels, daarnaast kunt u uw dagelijkse boodschappen halen bij de diverse supermarkten gelegen in de directe omgeving van uw accomodatie. "Uitstekende medische faciliteiten, gecontroleerd volgens de internationale norm van privéklinieken en ziekenhuizen waar men Engels en Duits sprekende medewerkers heeft."Drijvende lokale handel met een sterke vraag naar huurappartements voor een optimaal rendement bij verhuur.
İnvest.gov.tr

www.kultur.gov.tr

web tasarım