Side Property Real Estate Construction

English German Netherland

Over ons Keskinler

hakkımızdaKeskinler Property Investment and Development Construction is begonnen met de bouw van luxe appartementen en Villa's in 1995. Reeds 14 jaar leveren we aan de mooiste plekken van de Riviera geweldige projecten op. De onderneming Keskinler is gespecialiseerd in de ontwikkeling en bouw van villa's en appartementen. De onderneming werd in 1995 opgericht door Necati Keskin in Side.

Meneer N. Keskin runde voorheen een reisbureau en kwam op deze wijze veelvuldig in contact met buitenlandse toeristen die geïnteresseerd waren in een aankoop van vastgoed. In Side heeft hij een concept ontwikkeld dat aan alle wensen voldoet. Zo introduceerde hij de Europese bouwnormen in Side en omgeving. Alle woningen zijn luxueus en praktisch ingericht, en afgewerkt zoals we in Europa gewend zijn.

Tien goede redenen waarom u voor Keskinler zou moeten kiezen:

1. Ervaring
Keskinler werd opgericht in 1995. Sindsdien bouwen we huizen volgens de wensen van de klanten op hoog Europees niveau.
2. Toewijding
Keskinler voelt zich verplicht om u een uitstekende service te geven.
Keskinler Construction3. Betrouwbaarheid
Keskinler is tot ver buiten de omgeving van Side bekend als "DE" betrouwbare onderneming. Deze betrouwbaarheid is ons visitekaartje en uw garantie.
4. Betaalbare prijzen
Keskinler is een bouwonderneming die zelf de verkoop beheerd, hierdoor heeft u geen tussenpersonen nodig.
5. Flexibele betaling
Keskinler biedt u de gelegenheid om uw betaling naar eigen inzicht te realiseren.
6. Kwaliteit
Keskinler garandeert u een hoge kwaliteit met een garantie periode van 15 jaar. Bij aankoop van een onafgewerkt project heeft u de mogelijkheid de woning naar keuze in te richten.
7. Service
We hebben een zeer hoge reputatie wat betreft de afwikkeling en aftersales van uw woning. Extra Service zoals Transfer van en naar luchthaven, schoonmaak van de woning, bankzaken, belastinguitleg, en eventuele verblijfstoestemming voor ons is geen moeite teveel.
8. Klanttevredenheid
Onze Engels/Duits en Nederlands sprekende mensen zijn vriendelijk en toegankelijk en 24 uur per dag voor u beschikbaar. Ze zijn toegewijd en verlenen u graag hun assistentie geen doel is voor hen onbereikbaar.
9. Peace of Mind
Uw geruststelling en tevredenheid is voor ons zo belangrijk dat wij u stap voor stap zullen assisteren in uw beslissing over het aankoop van bezit, en zullen u begeleiden gedurende het gehele traject.
10. Openheid
We zijn erg tevreden met het feit dat we u kunnen aanmoedigen toch vooral met onze klanten te spreken die bij ons vastgoed hebben gekocht. Wij zijn erg trots op de fijne relatie die we met hen hebben opgebouwd in de afgelopen jaren.

web tasarım