Side Property Real Estate Construction

English German Netherland

N. Keskin Tours

N. Keskin Tours biedt u verschillende lokale (dag) tours aan. Hieronder hebben we er enkele voor u opgesomd, uiteraard bent u
ook van harte uitgenodigd in ons reisbureau. Wij leggen daar graag onzemogelijkheden aan u voor en helpen u indien nodig bij het vinden van eengeschikte Tour. Keskin Tours is een onderdeel van de Keskinler Groep.

Voor meer informatie omtrent de dagtrips en autohuur kunt u contact opnemen met het onderstaand telefoonnummer;
Kantoor + 90 242 753 25 10 b.g.g kunt u ook bellen met het reisburo afdeling;
Corresp. + 90 533 502 18 40 Dhr. Koray Demirözer

Antalya

AntalyaEen prachtige stad, die in de loop der eeuwen diverse beschavingen heeft gekend.
Deze hebben allen iets toegevoegd aan het cultuurerfgoed van deze stad, zodat Antalya is uitgegroeid tot een unieke stad met prachtige contrasten in de landschappen, een aangenaam klimaat, en een charme die ongekend is. Anno 2009 is Antalya een ware toeristische attractie, de mooie resorts, gezellige boulevards en vele winkeltjes, hebben van deze stad een ideaal vakantie/shoppingparadijs gemaakt.

De dagtour is speciaal ontwikkeld dat u naast cultuur en de prachtige landschappen ook ruimschoots in de gelegenheid
wordt gesteld naar hartelust te shoppen.

Alanya

AlanyaDeze stad is het centrum van toeristisch Turkije, met haar prachtige stranden vele restaurants en winkeltjes. Alanya is een van de meest drukbezochtste toeristische badplaatsen, met een grote bazaar en een bruisend uitgaansleven. De legendarische Pharao Cleopatra, had niet voor niets bij de aanblik van de prachtige zandstranden haar hart verkocht aan deze stad.


Kekova/ Myra

Myra and KekovaDeze tour vergezeld u langs de westkust van de Turkse Riviera en biedt u de mogelijkheid een bezoek te brengen aan de oude
ruïnes van de oude stad Myra. De stad waar Sint Nicolaas is geborenen tijdens zijn leven verbleef. De stad is ook beroemd om zijn oude theater en tombes welke uit rotsblokken zijn vervaardigt. Ontdek ook de ruïnes onder water, deze zijn te bezichtigen met een glas boot.

PamukkalePamukkale

Pamukkale betekend "kasteel van katoen" in het Turks en wordt aangemerkt als de "attractie" van Zuidwest - Turkije.Gelegen in de provincie Denizli. Pamukkale ligt in Turkije's hart van de Egeïsche Zee.Dit gebied heeft een gematigd klimaat gedurende het grootste deel van het jaar.Pamukkale

Cappadocië

Een zeer mooi gebied wat inmiddels bekend staat als een populaire vakantiebestemming,met een unieke geografie waarin historische en culturele kenmerken elkaar afwisselen.Zowel sporen van het Romeinse Rijk als dat van het cristendom zijn hier nog duidelijk te vinden. CappadociaEen van de hoofdattracites is het Göreme-Openluchtmuseum, een kloostercomplex bestaande uit kerken en kappellen die met fresco's bedekt zijn, behoort tot een van de meest bezochte plaatsen in centraal Turkije. Het meeste kappellen dateren van de 10e tot 13e eeuw (de Byzantijnse en Seltsjoeks periode) en velen zijn gebouwd volgens een kruisvormig grondplan, met een centrale koepel gedragen door vier pilaren. In noordelijke vind u naast verscheidene kerken, uit rots gehouwen tombes. Tot de meest fameuze kerken van Göreme worden gerekend de Elmali-kerk, het kleinste en meest recente bouwwerk,de Yilanlý-kerk met fascinerende fresco's van de vervloekten temidden van kronkelende slangen, de Barbara-kerk en de Çarikli-kerk. Niet ver van de hoofdgroep toont de Tokali kilise prachtige fresco's, die scènes uit het Nieuwe Testament voorstellen.

Manavgat River Cruise

Manavgat RiverDeze dagtrip biedt u de mogelijkheid een dagje heerlijk te vertoeven op de Manavgat Rivier. Hierbij wordt u ook de mogelijkheid aangeboden een bezoek te brengen aan de waterval in Manavgat en de beroemde lokale bazaar. Een Bbq lunch zit bij de excursie inbegrepen en wordt u aan boord aangeboden.

Green Canyon

Green CanyonEen Volledig dagje uit vol avontuur in het hart van de natuur, u bezoekt het stuwmeer van Manavgat en haar ongerepte omgeving. Bij deze excursie zit een boottocht over het meer en lunch inbegrepen.

Zeilen op de Middellandse Zee

Sail on Mediterranean Tour Een perfect dagje zeilen op de Middelandse Zee, met een boot van maar liefst 25 meter lang langs de kustlijn , met haar prachtige rif nabij Kaburun, onder de plaatselijke bevolking ook wel Dolfijneiland genoemd. Aan boord wordt u een lunch aangeboden.

Hamam

HamamAlle grote beschavingen hadden een eigen badcultuur. Neem bijvoorbeeld de romeinen, zij ontdekten reeds in een vroeg stadium de helende werking van warm waterbronnen. De Turken hebben de Hamam, als erfenis van het vroegere Ottomaanse ri

jk, een badritueel waarbij u geheel zal ontspannen, uw huid een peeling ondergaat en waar u als herboren uit zult komen. U kunt de Hamam boeken op ieder gewenst moment van de dag.

Ook hier geldt dat we u slechts een greep uit ons aanbod hebben getoond, Mocht u geinteresseerd zijn in deze danwel een andere excursie kunt u altijd contact met ons opnemen of een bezoekje brengen aan ons reisbureau. Wij zijn u graag van dienst en passen op uw verzoek de excursies geheel naar uw wens aan.

web tasarım