Side Property Real Estate Construction

English German Netherland

Bezichtigingsreizen

Wij willen u van harte uitnodigen om onze projecten ze komen bekijken.Onze projecten bevinden zich in een mediterrane regio waar ongeveer 300 dagen per jaar de zon volop schijnt. Naast de historische schatten uit prehistorische Hellenistische, Romeinse en Ottomaanse tijd kunt u ook genieten van de ongerepte natuur. Wij garanderen dat dit gebied een uitstekende plek is om te investeren.

Daarom bieden wij geïnteresseerde kopers een rondleiding aan om hen te overtuigen om juist hier te investeren. Indien gewenst kunt u verblijven in een 5 sterren hotel of in één van onze appartementen.

OFFER/AANBIEDING - € 149

Als u deze tour boekt zijn de kosten slechts € 149 per persoon.De eerste dag stellen we onze projecten voor. De tweede dag maken we een rondleiding in de omgeving zodat u de mooie streek kunt verkennen. Op de resterende dagen kunt u genieten van uw vrije tijd. Wanneer u op het einde van deze tour besloten hebt niet te kopen, danken wij u voor uw interesse. Mocht u besluiten tot aankoop over te gaan dan zal u de gemaakte kosten van deze reis terugvorderen.Wij hopen u op korte termijn van harte welkom te mogen heten in Turkije!

web tasarım