Side Property Real Estate Construction

English German Netherland

Slideshow spot

Guest PHOTO

Huur Een Appartement

Rent Apartment

Volledig ingerichte Appartementen te huur voor 2 tot 6 personen met veel privacy, een fraai aangelegde tuin met zwembad exclusief voor de eigenaars en de gasten.

1.1.-31.5.
Laagseizoen

1.6.-30.9.
Hoogseizoen

1.10.-31.12.
Laagseizoen

Tot
2 Personen

45 €

55 €

45 €

Tot
4 Personen

50 €

60 €

50 €

Huurprijzen Appartement

Genoemde prijzen zijn per appartement / per dag. Mocht u voor een langere periode willen huren neemt u dan contact met ons op voor onze speciale tarieven.Voor een definitieve reservering wordt een voorschot van € 100 gevraagd. Tot 3 maanden voor aankomst dient u 50% van de huur betalen. Tot 4 weken voor aankomst het restant.

Het appartement kan worden betreden om 16u en u dient te worden verlaten om het 10u. 's ochtends. Mocht u andere tijden wensen bijvoorbeeld ivm uw vluchtschema dan is dit na overleg met ons bespreekbaar en mogelijk. In deze prijzen zit een stroomverbruik van 15 kW per dag inbegrepen. Dit is voldoende voor normaal gebruik van airco e.d.

De meters worden samen met u gecontroleerd. In hoogseizoen (15/06 tot 15/09) wordt aan de huurders een voorschot van € 50 gevraagd voor eventueel meerverbruik. Wanneer er geen meerverbruik is wordt dit terugbetaalt. Het zwembad is van 1 april tot eind oktober gevuld.

Gran MediterraGreen Golf VillasGran MediterraSelena Garden
Rose GardenRose GardenRose GardenRose Garden
Gran MediterraGran MediterraGran MediterraGran Mediterra
web tasarım